دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

جلسه انتخاب جانشین پاپ بی‌نتیجه ماند

در نخستین روز از گردهمایی کاردینال‌های کلیسای کاتولیک برای انتخاب جانشین پاپ فرانسیس، اولین دور رای‌گیری دیروز (چهارشنبه) بدون حصول نتیجه پایان یافت و دود سیاه از واتیکان به نشانه عدم توافق بر سر پاپ جدید برخاست.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۴ - ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 08
کد خبر: ۲۷۷۵۶۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ کاردینال‌های کلیسای کاتولیک که از روز چهارشنبه روند انتخاب پاپ جدید را آغاز کردند در اولین تلاش خود ناکام ماندند.

 در اولین دور از رای‌گیری برای انتخاب پاپ جدید دود سیاه از واتیکان بلند شد که به معنای عدم انتخاب پاپ در این مرحله است.

کاردینال‌های کلیسای کاتولیک از امروز روند حساس و تاریخی انتخاب پاپ جدید را در واتیکان آغاز کردند؛ انتخابی که به دلیل اختلاف‌نظر‌های عمیق در میان ۱۳۳ کاردینال رأی‌دهنده، یکی از پیچیده‌ترین و غیرقابل‌پیش‌بینی‌ترین انتخابات رهبر کاتولیک‌های جهان توصیف شده است.

از میان بیش از ۲۵۰ کاردینال موجود، تنها ۱۳۳ نفر زیر ۸۰ سال واجد شرایط رأی‌دهی هستند. این افراد نماینده مناطقی از اروپا، آسیا، آفریقا، آمریکا و اقیانوسیه هستند. رأی‌گیری تا زمانی ادامه می‌یابد که یکی از نامزد‌ها دو سوم آراء بعلاوه یک رأی (یعنی دست‌کم ۸۹ رأی) را کسب کند.

روند رأی‌گیری با نهایت محرمانگی انجام می‌شود و پس از هر نوبت رأی‌گیری، برگه‌ها در اجاق ویژه‌ای سوزانده می‌شوند. دود سیاه به معنای عدم توافق، و دود سفید نشانگر انتخاب پاپ جدید است؛ نشانه‌ای که هزاران مسیحی در میدان سنت‌پیتر در انتظار دیدنش خواهند بود.

«رابرت سارا» از گینه و «پیتر اردو» از مجارستان از چهره‌های شاخص برای جانشینی پاپ فرانسیس هستند.

پاپ آرژانتینی که دوران نقاهت بیماری ذات‌الریه را می‌گذراند، دوشنبه اول اردیبهشت در سن ۸۸ سالگی و بر اثر سکته مغزی درگذشت./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار